Stara Gwardia
![]() |
|
Poszukuję osoby do pomocy w pracowni kostiumów teatralnych. Pracownia znajduje się w Warszawie na Bródnie.
Osoba nie musi posiadać dużego doświadczenia w szyciu "zawodowym", najważniejsze są: dokładność oraz chęci do pracy i nauki, bo nawet ja ciągle uczę się nowych rzeczy. Część prac musi odbywać się w pracowni, ale istnieje też możliwość "zabierania" pracy do domu. Praca jest od zaraz, a jeśli przypadniemy sobie do gustu, następne zlecenia już czekają w kolejce. Na zachętę fotka właśnie ukończonego kostiumu papugi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
GoraLove, mnie się podoba, ogólnie nawet miałabym czas, ale Bródno daleko.
Chickie chyba by sobie poradziła z szyciem ![]() ![]() ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj tam daleko, ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja na to jak na lato ![]() Prześlę ci telefon na priv to obgadamy resztę ![]() PS. Chciałam włączyć twoją pocztę, ale mi ciągle jakaś cytryna wyskakuje, czy to poprawne? --- Ostatnio edytowane 2017-08-03 12:18:13 przez Koma --- ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.