Świeżynek
![]() |
|
Chcę szyć m.in. kokony i kocyki i z tego co pisze w opisach u innych sprzedawców to jest 100% bawełna. OK. Na zdjęciach to wygląda jak bawełna satynowa. Na allegro szukałam i było dużo bawełny dla dzieci. Kupiłam, ale mam wrażenie, że ta bawełna zwykła jest jakby gorszej jakości. Wydaje mi się, że widać nici w sensie fakturę materiału. Nie jest on gładki. Czy to takie ma być i jak pozszywam wszystko to będzie to lepiej wyglądać, czy wszyscy kupują tę bawełnę satynową i dlatego nie jest to takie samo?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem, chodzi ci o satynę, atłasek (te rzadko są bawełniane na rynku) - bo bawełna może być tkana na różne sposoby,jedna jest bardziej miękka, inna - jak jeans - to denim, to splot ...też bawełniany, czy po prostu popelina,mówiąc krótko. Zresztą, może jeszcze ktoś podda jakiś pomysł? ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Pewnie kupiłaś zwykłą drukowaną pościelówkę...
![]() Moje narzuty, kocyki i poduszki szyłam z różnej bawełny, jakość jest zauważalna i namacalna ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-09-06 13:43:50 przez Drozdzikowa --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.