Świeżynek
![]() |
|
Mam na imie Darek, mam 19 lat i uczeszczam do Technikum Nr 1 we Wrocławiu (kierunek: Technik Technologii Odzieży)jestem w 4 klasie, zdałem już egzamin z szycia i jestem krawcem, jak na razie na papierze bo tak naprawde mało potrafie, przynajmniej tak uważam, jeszcze mam dwie kwalifikacje do uzyskania tytułu Technika. Bardzo lubie szyć i dobrze sie w tym czuje. Jestem kolejnym facetem na tym forum i miło mi jak napiszecie coś o sobie...
--- Ostatnio edytowane 2019-08-19 08:50:29 przez Daro98 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Daro, zuch chłopak z Ciebie - i tak trzymaj, niech sobie gadają co chcą. Krawcy - mężczyźni istnieli od kiedy pamiętam (a pamiętam od przeszło pół wieku
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Darku, sa u nas na forum prawdziwi faceci krawcy, tylko rzadko do powitan zagladaja
![]() Gratuleje zdania egzaminu i na pewno sporo umiesz ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuje za miłe słowa, jakłucznik, AsiaSu. Ciesze sie ze zdałem egzamin, chodzi mi o to ze nie potrafie szyc odzieży ciężkiej: płaszcze, garnitury itp. tego nie uczą w szkole, dalsza nauka na pewno jest droga a nie stać mnie na to. Szyjemy jako ćwiczenia, a własciwie szyliśmy bo nie mam juz szycia w szkole sama teoria do egzaminu. : spódnice, bluzki i spodnie damskie, oraz poszczególne elementy: kołnierze, kieszenie itp., dla siebie uszyłem spodnie, koszule i kamizelke pikowaną .
--- Ostatnio edytowane 2017-12-07 23:31:36 przez Daro98 --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Daro nie przejmuj sie tym co kto mysli
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Darku super! Gratuluję zdanego egzaminu ![]() W mojej klasie chłopaków nie było ale o rok wyżej był jeden rodzyneczek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
witam serdecznie. Jestem nowa. Zaczynam się brac za sztukę uzytkową... Nawet maszyne do szycia kupuję, bo sw. Mikołaj się dołozył
![]() Kiedys robiłam na drutach szaliki ![]() ![]() pozdrawiam |
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam, fajnie że jednak są faceci którzy chcą szyć!!Pozdrawiam