Świeżynek
![]() |
|
Miło mi przywitać się z Wami!
Jestem początkującą szyjącą babcią. Chcę zrobić dobry użytek ze starej maszyny do szycia i jak wielu z Was poszukuję zapewne weny i genialnych pomysłów na zrobienie czego czegoś fajnego wnuczce ![]() Pozdrawiam wszystkich! Dorota |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj belgunia, lepiej późno niż wcale
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trzymam kciuki
|
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() Postanowiłam nabyć overlocka, dzisiaj ma dojechać pocztą. Na moim sprzęcie uszyłam 2 patchworki - jeden na próbę dla nas, drugi dla wnusi: |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wow! To są początki??? Jestem pod wrażeniem
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Początki mojej przygody z szyciem sięgają mojego dzieciństwa, szyłam na singerze stolikowym u mojej babci ubranka dla lalek. Dawno to było...
![]() Łucznika kiedyś używałam, teraz mam francuskiego Lifeteca, który już też jest nie młody, ale mało używany, więc szyje jako tako, nawet doceniam tę maszynę, jest dość cicha w porównaniu z Łucznikiem i jest OK - jak na moje potrzeby. Ma ściegi overlokowe, ale to nie to samo. Chciałabym te patchworki ładnie popikować, ale trochę ciężko mi się za to zabrać, nie mam stolika i to niewygodnie. Podziawiam te Wasze hafty na maszynie do szycia.... piękne! Chyba nie odważę się na takie, ręcznie haftowałam, ale na maszynie nie wiem jak się do tego nawet zabrać. ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.