Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hej wieczna krawcowo! No to teraz jak dotrze wymarzona maszyna to nie ma odwrotu - trza szyć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma wiecznie początkujących, są tylko "wieczni studenci" z czwartego roku ![]() Takich znam (i znał świat cały ![]() Sam Billy Gates nie ukończył ekonomii, firmę założył na 4 roku. Kwaśniewski nie otrzymał absolutorium z prawa. Giertych "poleciał" na prawie na czwartym... Bush nie skończył Harvarda, nie dano mu "przejśc" dalej, więc ojciec "wziął" go do Yale, na którym sam kiedyś studiował ![]() Nie martw się więc wiecznym krawiectwem, ja zaczynałam jak ty, od dziecka szyłam z mamą która w czasach komuny też była tylko hobbystką, krawcową była ciotka i usiłowała mamie przyswoić coś więcej niż haftowane ręcznie bluzki a'la hippie, garsonki i spódniczki na gumce i z jeansu dla mnie ![]() Dopiero po jej śmierci "wykoncypowałam" wśród forumowiczów, że ulubione hobby może być wzięte poważniej ![]() Człowiek uczy się całe życie. Pozdrawiam ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja też
![]() _______________________________________________________________________________________________________ Witam, polecam produkty bezglutenowe --- Ostatnio edytowane 2018-03-13 21:01:42 przez monikakwiecien --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.