Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Natknęłam się dziś na kolorowe taśmy nośne parciane i z ciekawości weszłam na allegro, czy tam pod tym hasłem znajdzie się coś kolorowego. I o dziwo zobaczyłam tam taśmę bardzo podobną jak z Twojego zdjęcia!
http://allegro.pl/folk-tasma-nosna-poliestrowa-50mm-1-metr-i7180270574.html I sprzedawana na metry ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
I z dwóch stron jest wzór
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Właśnie też znalazłem ten pasek, ale on jest tak jakby nadrukowany, a ja chciałem taki, żeby wzorek był naszyty.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hej majortom, jeśli jeszcze poszukujesz - to zajrzyj do pasmanterii w Astrze (Wrocław-Gądów, ul.Horbaczewskiego). Są tam dwie pasmanterie - jedna naprzeciw księgarni i tam właśnie widziałam taśmy tylko nie zwróciłam uwagi na szerokość. Jeśli Ci zależy to mogę sprawdzić, przy okazji zajrzę do drugiej pasmanterii - tym razem naprzeciw poczty
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jakłucznik, jak będziesz przechodzić byłbym wdzięczny jakbyś zobaczył. Mi zależy na szerokości około 3-5 cm. Mam trochę daleko do Horbaczewskiego. 😉
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Byłam, widziałam, zdjęcie zrobiłam. Szerokość taśm od 3 do prawie 5 cm, cena za 1 mb od 15 do prawie 20 zł. To w pasmanterii naprzeciw księgarni, w tej drugiej - czyli naprzeciw poczty - są jakieś dwa albo trzy wzory, wąskie, nie spodobały mi się.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuje bardzo jakłucznik!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ogromny wybór - byłam ostatnio w Bonarce w Krakowie i mieli 2 kolorowe wzory (paski).
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hej majortom212, a może bliżej masz do skrzyżowania ul.Powstańców Śl. z Hallera? Gdybyś jechał z centrum ul.Powstańców - to po prawej stronie na powyższym skrzyżowaniu jest apteka a przed apteką brama (wejście na podwórze), w podwórzu jest pasmanteria. A w pasmanterii m.in. interesujące Cię taśmy. O cenę nie zapytałam, wracałam z sądu i miałam mętlik w głowie. Powodzenia
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jakłucznik, wiem o której aptece mówisz. Koniecznie pójdę tam zobaczyć. Dzięki! 🙂
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.