Świeżynek
![]() |
|
Cześć
![]() Poszukuję paski materiałów w takim "orientalnym" typie jak na zdjęciach. Zależy mi, aby materiał miał wymiary 4-5cm x 120cm. Wie ktoś gdzie można taki znaleźć albo czy ma taki materiał swoją nazwę, aby go szukać? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj majortom212
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jakłucznik dobrze rzecze. Nawet na allegro są te taśmy, wystarczy wpisać krajka. Ja spotkałam się też z określeniem taśma żakardowa
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki za odpowiedzi. Szukałem w paru pasmanteriach we Wrocławiu, ale nikt nie miał, ani nie wiedział, gdzie mogę takie kupić. Ale dzięki odpowiedniej nazwie jak krajka i taśma żakardowa udało mi się znaleźć w internecie. 🙂
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
majortom212 cieszę się że znalazłeś. Ciekawam wielce co będziesz tworzył z tych pasków materiału w orientalnym typie? Proszę pochwal się gotowym dziełem
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Może wyczesane folk koszule, spódnice i portki
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Na Aliexpress jest sporo takich taśm o szerokościach od 5 do 12 cm pod hasłem "boho tape".
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Planuję zrobić kilka fajnych pasków do gitar
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A dlaczego miałoby się nie udać? Na pewno się uda, trzymam kciuki
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jeśli masz możliwość to zerknij sobie w Polimexie na te krajki - niedawno tam takie szerokie widziałam i od razu pomyślałam o pasie do gitary ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.