Świeżynek
|
|
Cześć, jestem tu nowa. Dopiero co znalazłam to forum, i żałuję że dopiero teraz bo może gdybym wiedziała o nim wcześniej to moja działalność potoczyłaby się inaczej.. ale tak się nie stało więc mam na sprzedaż:
-- prawie nie używaną maszynę do szycia Janome Jeasy Jeans Heacy Duty 1800. Maszyna była zakupiona troszkę ponad rok temu, posiada gwarancję na 5 lat a także oryginalny karton. Używana była sporadycznie, więc jest jak nowa. Dodatkowo dołączam do niej mnóstwo nici( białe, czarne, kolorowe-foto), dużą ilość zapasowych igieł oraz nowe nieużywane stopki. Cena 1250 zł. -- mata samogojąca. Wymiary : 90x60 więc jest bardzo spora i wygodna w wykrajaniu. Jako gratis dodaje specjalny nożyk do cięcia oraz pisak znikający do tkanin. Cena 60 zł. --sporą ilość bawełny. Ciężko jest mi określić ile dokładnie tego jest, gdyż część była używana inne nie. Osobiście używałam ich do uszycia kilku obróż i bandamek. Gratis dodaje minky niebieskie i różowe. Cena 50 zł . Jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem całości to też na pewno się dogadamy Bardzo polecam, proszę pisać ewentualnie na maila : [email protected] |
|
Świeżynek
|
|
Mam także do zaoferowania krzesło siodłowe Physa Comfort. Użyte przeze mnie zaledwie kilka razy, świetnie się na nim siedzi gdyż jego kształt wymaga od użytkownika siedzenia w "naturalnej" pozycji, która jest zdrowa dla naszego kręgosłupa oraz stawów biodrowych. Cena 300 zł .
|
|
Administrator
|
|
Proszę przeczytaj regulamin giełdy a ponieważ jesteś nowa to zamieść link do ogłoszeń np. z olx. W przeciwny razie usunę ogłoszenie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Świeżynek
|
|
Materiał jest nadal aktualny?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj ankaskakanka, a nie prościej byłoby napisać na priv? Przecież moussaka podała swój adres mailowy.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć, jakbyłuczniku, a nie prościej by było powiedzieć jeszcze"sprzedałam" czy "mam klienta/tkę"?
Dobrzeże pisze, tym bardziej że sama zaczynam happy hour z tym, nie ma nigdzie porządnych ludzi dziś... Aktualne czy nie? ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.