Świeżynek
![]() |
|
Witajcie,
jestem początkująca i powiem Wam, że tracę czasem motywację jak mi nie wychodzą najprostsze rzeczy. Z myślą o początkujących postanowiłam nakręcić filmik i stworzyć "system wsparcia" dla początkujących ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Co sądzicie o tym filmiku? Jak myślicie co zrobić żeby nie zanudzić a było trochę konkretów podanych w ciekawy sposób, nie wiem ile szyć i czy zawsze szyć?. https://www.youtube.com/watch?v=BnFfNIEODbI
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Chetnie zobaczę
![]() --- Ostatnio edytowane 2018-08-26 11:09:16 przez Bartlomiej --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hm, nie chciałabym nikogo urazić, ale uważam, że początkujący,a za taką podaje się założycielka wątku, nie powinni brać się za instruowanie innych.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj, dziękuję Ci za komentarz, który jest jak najbardziej słuszny i skoro odbierasz to jako instruktaż to muszę nad tym popracować. Też uważam, że osoba początkująca - bo potwierdzam, że taką jestem
![]() Zależy mi po prostu na tym, żeby dzielić się swoim zapałem i doświadczeniami z innymi aby Ci nie musieli uczyć się na swoich błędach oraz żeby początkujący się nie zniechęcali bo coś nie wychodzi albo bo się wydaje za trudne. Szycie to piękna pasja, a na początku "drogi" wydaje się bardzo trudna i nieosiągalna - ja osobiście tak to postrzegałam, a jak się przełamałam to czerpię z tego dużo radości (mimo że do ideału wiele brakuje) i super byłoby gdyby innym też się udało ![]() Pozdrawiam serdecznie Alina z Przeszyj to sama |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.