Świeżynek
![]() |
|
Profesjonalny zabieg, jakim jest farbowanie włosów musi być wykonany za pomocą dobrych kosmetyków do koloryzacji włosów. Wybierając profesjonalne farby do włosów, dodatkowo musimy również wybrać oksydant. Oksydant, często zwany aktywatorem, lotionem, czy deweloperem, a jest to po prostu woda utleniona o różnej mocy z dodatkiem składników pielęgnujących i ułatwiających łączenie się mieszanki z farbą. W naszym sklepie https://otowlosy.pl/oxydanty znajdziemy oksydanty o różnych stężeniach.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
agnieszka123, długo się zastanawiałaś - czy tak raz dwa trzy zdecydowałaś że na tym Forum wciśniesz swoją reklamę?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Agnieszko droga,oksydanty są niebezpieczne, i w pewnym wieku nie polecane, z uwagi na szybkie wypadanie włosów po farbie. Polecam megaodżywki ziołowe, po 30 na 20 osób z włosiem suchym w dużym mieście ja jednamiałam nienaganną włosy orazcerę, z uwagi na dietę pełną ceramidów, nie stosowanie oksydantów(i tak każda farba mi schodziła)oraz megaodżywki ziołowe, o satysfakcję już po 10 min. nie chciano mnie pytać, tylko pytano się jak ja to w wieku 35 zrobiłam. ;D Jak ccesztaki temat założyć , byłoby lepiejniż puste polecanie chłamu z TV.
Tego bowiem nie polecam wcale, mam uczulenie nawet na nazwy. ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.