Świeżynek
![]() |
|
Witam.czy jest możliwośc zwężenia w tali takiej sukienki?Pozdrawiam
![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z kategorii TECHNICZNIE O FORUM. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzień dobry.
To samo pytanie klepnęłaś 28 razy, zaśmiecając Forum i wykazując się wielką niecierpliwością. Troszkę pokory, szczególnie w tym trudnym czasie. ![]() Pokazujesz materiał, nie sukienkę. Sądząc po tym, że ktoś z tego uszył sukienkę, da się to szyć. Na podstawie zdjęcia materiału nie można odpowiedzieć na Twoje pytanie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Violino tak się chyba dzieje gdy ktoś niecierpliwie chce pośpieszyć proces opublikowania posta który akurat mu się zawiesił/przedłuża - można obliczyć ile razy klepnął palcem myśląc że przyśpieszy a zamiast tego powielił ??
Niech się jakiś informatyk/-czka wypowie i potwierdzi czy poprawi (?) Co nie zmienia faktu że pytanie w niewłaściwym dziale ![]() --- Ostatnio edytowane 2020-04-05 16:57:40 przez Benedek --- ________________________________________________________
Mój Blog: https://benedeksewingarea.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przepraszam,nie zdawalam sobie z tego sprawy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie się też tak zdarza, że przesyłanie posta trwa, mieli, mieli i czasami wyśle, a czasami nie. Upload - wysyłanie jest wolniejsze, niż ściąganie. Można zrobić sobie speed test i zobaczyć wahania. Mam patent na to, otwieram nową stronę, na której chciałam się właśnie wpisać i sprawdzam, czy się wysłało. Jak nie, to po chwili (bez pośpiechu) ponawiam wysyłanie.
Co do pytania, zależy jak wygląda w całości, jak zwężenie zmieni rysunek koralików na sukience. |
|
Administrator
![]() |
|
Kochani to powielanie postów to wina forum - coś się zawiesza podczas wysyłania wiadomości, człowiek klika i potem dzieje się takie coś. Dziękuję za zwrócenie mi uwagi, faktycznie jestem zarobiona ale już posprzątałam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie zamiatasz : )
--- Ostatnio edytowane 2020-04-06 14:21:30 przez Fides --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.