Świeżynek
![]() |
|
Pare tygodni temu zakupiłam maszynę do szycia SINGER 3337. Nie mam żadnego doświadczenia jesli chodzi o szycie, dopiero się uczę. Niestety mam problem ponieważ uruchomiłam dziś maszyne a ona szyje mi do tyłu i kompletnie nie wiem co mam zrobić?
Nie chce leciec z maszyna do sklepu i reklamować bo może ktoś z Państwa mi tutaj pomoże... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może przycisk do szycia wstecznego masz jakimś trafem zablokowany w dolnej pozycji?
Proszę sprawdź wszystko z instrukcją obsługi. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trafiłam na taki film, bardzo prawdopodobne, że tak stało się w Twoim Singerze, Veronice17. Maszynę masz na gwarancji, door to door, można zadzwonić do serwisu, Panowie nie gryzą i przynajmniej dla mnie zawsze byli bardzo mili, pomogą.
Panie Stapiku, czy ten film też trafi do Pana kolekcji filmów? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Popieram Fides. Maszyna jest na gwarancji, serwis Singera jest bardzo chwalony, nie ma sensu bawić się w taką naprawę samej ani dawać do naprawy pozaserwisowej, bo możesz stracić gwarancję. Po to właśnie ona jest, żeby nie martwić się usterkami w okresie gwarancyjnym. Korzystać z maszyny jak najwięcej, aby wszystko, co ma się wydarzyć, wydarzyło się w tym właśnie czasie.
--- Ostatnio edytowane 2020-05-29 09:12:52 przez violina64 --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.