Świeżynek
![]() |
|
Właśnie tak to wyglada🤔🤔🤔
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Właśnie tak to wyglada🤔🤔🤔
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podobno nie masz FB to nie istniejesz? Oświadczam, że to fałszywe twierdzenie. Nie mam, mam znajomych, którzy nie mają i wszyscy mamy się całkiem, całkiem.
I w związku z tym, chciałam podzielić się informacją, że dla mnie film jest niedostępny.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Niestety nie udaje mi się wrzucić filmiku bezpośrednio 😟
Ale rozebrałam to cholerstwo na części i wychodzi na to że jak obracam pokrętłem to w środku pod bębenkiem to kółko się nie obraca |
|
Świeżynek
![]() |
|
Może tym razem
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Niestety nie udaje mi się wrzucić filmiku bezpośrednio 😟
Ale rozebrałam to cholerstwo na części i wychodzi na to że jak obracam pokrętłem to w środku pod bębenkiem to kółko się nie obraca https://youtu.be/UhKXnpwf3Fs |
|
Świeżynek
![]() |
|
Wychodzi mi na to że ten chwytacz się nie obraca🤔🤔🤔
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy na kole zamachowym połączyła Pani napęd ponownie? Na stronie 13 instrukcji (dołączyłam ją) pokazane jest luzowanie napędu, rozłącza się napęd i igła oraz transporter nie ruszają się, nie pracują podczas nawijania szpuleczki. Na stronie 14 pokazane jest, że po nawinięciu szpuleczki, trzeba, skręcić, aby móc szyć, bez napędu się nie da.
|
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Dla pewności, że piszemy o tym samym zamieszczam zdjęcie chwytacza. Jest to jedyny obracający się element w okolicy bębenka.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przepraszam. Jeśli ruch igły jest, więc napęd też jest.
Można obejrzeć pod chwytaczem, czy koła zębate są w całości, trzeba zdjąć obudowę. Nie mam więcej pomysłów. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.