Wersja do druku

3 strony: < 1 2 3 >

Świeżynek
Właśnie tak to wyglada🤔🤔🤔
Świeżynek
Właśnie tak to wyglada🤔🤔🤔
Stara Gwardia
Podobno nie masz FB to nie istniejesz? Oświadczam, że to fałszywe twierdzenie. Nie mam, mam znajomych, którzy nie mają i wszyscy mamy się całkiem, całkiem.

I w związku z tym, chciałam podzielić się informacją, że dla mnie film jest niedostępny.

Właśnie tak to wyglada🤔🤔🤔https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1573871236111293&id=100004652951083

--- Ostatnio edytowane 2020-05-28 21:17:19 przez prbeata ---

Świeżynek
Niestety nie udaje mi się wrzucić filmiku bezpośrednio 😟
Ale rozebrałam to cholerstwo na części i wychodzi na to że jak obracam pokrętłem to w środku pod bębenkiem to kółko się nie obraca
Świeżynek
Może tym razem
Świeżynek
Niestety nie udaje mi się wrzucić filmiku bezpośrednio 😟
Ale rozebrałam to cholerstwo na części i wychodzi na to że jak obracam pokrętłem to w środku pod bębenkiem to kółko się nie obraca
https://youtu.be/UhKXnpwf3Fs
Świeżynek
Wychodzi mi na to że ten chwytacz się nie obraca🤔🤔🤔
Stara Gwardia
Czy na kole zamachowym połączyła Pani napęd ponownie? Na stronie 13 instrukcji (dołączyłam ją) pokazane jest luzowanie napędu, rozłącza się napęd i igła oraz transporter nie ruszają się, nie pracują podczas nawijania szpuleczki. Na stronie 14 pokazane jest, że po nawinięciu szpuleczki, trzeba, skręcić, aby móc szyć, bez napędu się nie da.
Szpec od maszyn
Wychodzi mi na to że ten chwytacz się nie obraca🤔🤔🤔
Dla pewności, że piszemy o tym samym zamieszczam zdjęcie chwytacza. Jest to jedyny obracający się element w okolicy bębenka.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Przepraszam. Jeśli ruch igły jest, więc napęd też jest.
Można obejrzeć pod chwytaczem, czy koła zębate są w całości, trzeba zdjąć obudowę.
Nie mam więcej pomysłów.

3 strony: < 1 2 3 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.