Świeżynek
|
|
Chodzi mi o firmę, która zajmowałaby się wiadomo krawiectwem, przeróbkami itp Czy to ma sens?
|
|
Świeżynek
|
|
Myślę, że jeśli jest w okolicy zapotrzebowanie na takie usługi i nie ma konkurencji to pewnie tak. Można nawet szyć coś i sprzedawać np. fartuszki kuchenne, poduszki itp.
|
|
Administrator
|
|
Zwykle jest tak, że krawcowa, która szyje na miarę nie bawi się w poprawki krawieckie a osoba, która działa w temacie poprawek krawieckich - nie zajmuje się szyciem miarowym. Są wyjątki, niektórzy łącza jedno z drugim ale ja wolałam się z góry określić.
Sprawdź ile jest czego w najbliższej okolicy i działaj. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Świeżynek
|
|
Raczej tak dzisiaj rynek jest tak rożnorodny że każdy może wybrać dla siebie poddziedzinę
|
|
Świeżynek
|
|
Myślę, że jak najbardziej. Zbadaj rynek, zobacz jakie jest zapotrzebowanie. Wydaje mi się, że coraz częściej odnawiamy ubrania niż kupujemy nowe. Jednak w dobie hasła zero waste ma to znaczenie
|
|
Stara Gwardia
|
|
;D Jeśli jesteś w swojej okolicy praktycznie jedynym dostawcą to pewno zarobisz - może nawet na pełną firmę z produkcją w tle. Jeśli z kolei jesteś jedynie "poddostawcą" - to pewnikiem zbiją interes Hinduskie Siły Roboczę albo People Republic of China - made in PRC, of course. --- Ostatnio edytowane 2021-10-13 14:26:00 przez Koma --- ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Świeżynek
|
|
Moim zdaniem warto. Możesz przecież zajmować się tym dodatkowo.
|
|
Świeżynek
|
|
Ja zajmuje się dodatkowo. No niestety teraz wszystko poszło w górę
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.