Świeżynek
|
|
Witam.
Piszę w imieniu mojej mamy, która kiedyś pracowała jako krawcowa. Od czasu kiedy pracowała w zawodzie nazbierało się dosyć dużo materiałów do szycia różnego rodzaju. W tej chwili nie ma co z nimi zrobić i mama chciałaby je przekazać gdzieś na jakieś cele dobroczynne jeśli się wogóle da - gdzieś do jakiejś szkoły krawieckiej albo gdzieś indziej gdzie ktoś mógłby wykorzystać te materiały do nauki szycia. Macie jakieś pomysły gdzie lub komu możnaby takie materiały przekazać? |
|
Świeżynek
|
|
Dobry pomysł. A może wśród znajomych jest ktos kto szyje i można by było tej osobie oddać? Możecie wystawić też jakieś ogłoszenie lokalne/na facebooku, może ktos się zgłosi.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja chętnie materiały przyjmę
Część, która się nada przeznaczę na szycie poduszek dla zwierzaków w schronisku. Część chętnie sobie wezmę do nauki. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Ok, to w takim razie będę się kontaktować z Tobą jak już będę wiedzieć coś więcej - ile tych materiałów jest i ustalimy jak ogarnąć transport.
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Amoże przekazać tam gdzie są naprawdę potrzebne i coś pożytecznego zrobią dla przerażonych kobiet https://alivia.org.pl/aktualnosci/szyjemy-onkochusty/ , na pewno dziewczyny co szyją nie mają czasu na przeglądanie forum , pozdrawiam serdecznie Dzidka.
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Napisałam i powiedziałam że są takie materiały do wzięcia i bardzo są zainteresowani tym darem przekazuję i wklejam wiadomość od nich : Dzień dobry , niestety nie mam konta na tym forum .Może mogłaby pani napisać aby się kontaktować z nami pod adresem [email protected] , serdecznie pozdrawiam Dzidka.
|
|
Świeżynek
|
|
@sdzidka: Ja również kontaktowałem się z alivia.org.pl i mam już do nich kontakt. Dzięki.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.