| Świeżynek
  |  | 
| Witam.mam maszyne owerlok..i szyje bardzo gesto...miedzy kolejnymi oczkami nie ma prawie zadnej przerwy.. Nie wiem gdzie to ustawic..  Maszyna owerlok Medion, nici poliestrowe, material probka bawelna i dzersey i szukam ustawien....ktos? cos? | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Instrukcja przeczytana kiedyś, jakoś? | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Z tego co widzęto nie masz podlączonego noża i ręce opadają przy próbach z szerokością ściegu. jak również za wąsko ustawiony łańcuszek... Przeczytaj w instrukcji jak ją posiadasz, albo może Sus ją ma, albo na internecie jest stronka z instrukcjami, a przynajmniej była... ________________________________________________________ Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne.  | |
| Administrator
  |  | 
| Nie wiadomo jaki to model ale ewidentnie trzeba go wyregulować. Napisz coś więcej o tej maszynie. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| ________________________________________________________ Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne.  | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook