Świeżynek
![]() |
|
Mam 18 lat rok temu w ochnik kupiłem kurtkę skórzana pilotke rozmiar XL (a według mnie teraz powinien mieć rozmiar małe L) wtedy wydawała się na mnie dobra bo nie zwracałem aż tak na to uwagi bo bardziej ekscytiwakemsie jej wyglądem ale teraz widzę że jest torche za szeroka, ma trochę przy długie rękawy wydaje mi się tycko przudluga ale może to przez to że jest zaszeroka(w barkach jest dobra) . Czy Krawiec da radę jej skrócić rękawy i zwezic. I czy jeżeli zwezi ja to ta kurtka inaczej się ułoży i będzie wyglądać na krótsza? I ile coś takiego by wyniosło. Bardzo mi się podoba a denerwuje mnie to że jest trochę za duża. Dałem za nią ponad 1000 zł na promocji a że byłem głupi i nie potrafiłem dobrać rozmiaru to teraz chce to naprawić. Mogę nawet 300 zł dać żeby ktoś to dobrze zrobił żeby leżała jak ulał
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Taka przeróbka prawdopodobnie będzie wymagała uszycia od nowa. Do tej roboty bardziej by się przydał kuśnierz niż krawiec.
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, koniecznie kuśnierz, to grubsza sprawa. Trzeba mieć specjalne maszyny do szycia skóry. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.