Świeżynek
|
|
Cześć! Dołączam chętnie do Waszego forum
![]() Póki co próbuje rozwikłać sposób działania maszyny, którą mam w domu (stara ale jara - Łucznik Tur 2). No i w związku z tym pytanie: maszyna była kilka lat nie używana, więc powinnam ją oddać do jakiegoś przeglądu, oliwienia itd? pozdrawiam! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Beti, jeżeli masz jakieś pojęcie o szyciu na maszynie to proponuje wyczyścić z kurzu, naoliwić i sprawdzić czy szyje, ewentualnie potem oddać do przeglądu i regulacji jeżeli nie będzie współpracować ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dokładnie. najpierw sprawðx czy i jak szyje ![]() W ogóle to witam na forum, w razie jakichkolwiek problemów - postaramy się pomóc :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj na forum ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
ok! tak zrobię
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam cie Beti
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Beti na forum!!!!!!!!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witamy!!! ![]() ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
|
|
Już mi się tu podoba
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Beti!!!Z maszyną zrób tak jak radzi Magda!!!Koniecznie!!!Ja tak nie zrobiłam jak odkupiłam od znajomej moją pierwszą maszynę do szycia a znajoma wogóle jej nie używała stała gdzieś w kącie i się kurzyła....No to jak ja ją od razu do prądu włączam....a tu jak nie trzaśnie....jak się iskry nie posypią.......straszne to było tak się cieszyłam a tu taki pech!!!Brat siedział i naprawiał no i się udało służyła mi bezawaryjnie ładnych kilka lat....
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.