34 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
no faktycznie II rewelacyjna... Jak Ty to zrobiłaś!!! normalnie majstersztyk ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ręczna robota z tą poszewką ale warto poświęcić trochę czasu ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ło Matko... Jak długo się robi takie cudo?? Druga poducha cymes. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Druga poducha położyła mnie na kolana! KAPITALNA! W najnowszej Burdzie jest opis jak takie coś "upleść" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
dziękuję dziękuję,biorę się za następną ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzielo!! ktos zapoda link jak to cudo sie robi? ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wspaniała podusia
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Ludwiś
to tajemnica ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ludwik podpowiem choć odpowiedź padła już...w najnowaszej burdzie 11/2011 jest instrukcja jak to się robi ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
szukałam i szukałam mojego wątku,aż znalazłam
wreszcie coś uszyłam na gwiazdkę to ocieplane spodzienki dla siostrzenicy ________________________________________________________
|
34 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.