34 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
|
|
Świetna bluzeczka i poduchy bardzo pomysłowe
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Roksanitka przepięknie szyjesz, sukienka super, kapciuchy dla dzieciaczków bombowe ale najbardziej podobają mi się różne torebeczki piękne ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Poduchy są zacne, bluzeczka przypomina lato, bardzo ładna. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Ta aplikacje na poduszkach wyglądają jak filiżanki ![]() ![]() I podoba mi się sukienka, szczególnie "karczek". ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
3 poszewka do kompletu i następna trochę inna
a na koniec broszka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O rety to taka tkanina czy Ty to tak zaplatałaś że tak fajowo wyszło ? Świetnie to wygląda , broszka też rewelacja. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, cudne. Podziwiam zwłaszcza 2gą poduszkę...widziałam filmiki jak to się robi i bym się nie podjęła. Czapki z głów ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta ostatnia poducha rewelacyjna... mistrzostwo wykonania i kwiatek też ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Druga poducha wymiata - w najnowszej burdzie jest instrukcja jak zrobić taką - świetna!
|
34 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.