Stara Gwardia
|
|
Tkaniny i skóry
Koronki Apaszki i chusty Guziki - zestawy Włóczki i inne nitki Różności z zakamarków Recykling Moje ciuchy do kupienia na szafa.pl ... różne tkaniny bistorowe, zostały prawie zutylizowane Natomiast może są chętni na zestawy guzików z mojego lamusa ? Nowe a raczej nie używane. Tanie jak barszcz i inne sprzedajki. Zapraszam do przejrzenia i wybrania czegos dla siebie. Wszystkie ceny podlegają negocjacjom,ZAPRASZAM serdecznie --- Ostatnio edytowane 2013-12-21 19:28:15 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Chciałam zwrócić Waszą uwagę na mój wątek ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajne te guziory, szkoda tylko że nie ma orientacyjnej ceny i skąd Ty ich tyle wzięłaś ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Administrator
|
|
Kora zapomniałam Ci odpisac na priva!! Sorry, zrobię to niebawem A nie masz przypadkiem jakiś świecidełek bądź nitów do naszycia/nabicia na top?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Cena jest po prawej stronie (na picassa) - 5 zł za komplet ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Skąd wzięłam?
Z moich zakamarków. Mam sporo różnych skarbów,których nie moge dłużej trzymac na strychu a wyrzucic zal mi ogromnie... Wystawiam po kolei wszystko zostawiając sobie niewielkie ilości... Cena za zestaw 5,- zł ale podlega negocjacjom jeśli trzeba Su nie wiem na 100% nie dotarłam jeszcze wszędzie ale cekinów chyba nie ma czy rozwalone sznury szklanych korali i koralików o róznych kształtach interesowałyby Ciebie? Moge zrobic zdjęcia ale teraz będą kiepskiej jakości W guzikach są 3 arkusiki Jablonexa - 'brylanty' o średnicy 8 mm ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Jakbyś mogła zrobić foto to byłbym wdzięczna. Może tego szukam? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Postaram sie w ciągu dnia wstawić te fotki ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
a nie spostrzegłam tej ceny, w każdym razie mam juz jasność w temacie ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Trudno mi się fotografowało te błyskotki...
Kiedy zajrzałam do nich to uświadomiłam sobie,że mnóstwo tych najmniejszych wyrzuciłam zupełnie... do śmieci. Zostało na dzień dzisiejszy to co na zdjęciach. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.