| Stara Gwardia
  |  | 
| Tkaniny i skóry
 Koronki Apaszki i chusty Guziki - zestawy Włóczki i inne nitki Różności z zakamarków Recykling Moje ciuchy do kupienia na szafa.pl ... różne tkaniny bistorowe, zostały prawie zutylizowane   Natomiast może są chętni na zestawy guzików z mojego lamusa ? Nowe a raczej nie używane. Tanie jak barszcz   i inne sprzedajki. Zapraszam do przejrzenia i wybrania czegos dla siebie. Wszystkie ceny podlegają negocjacjom,ZAPRASZAM serdecznie   --- Ostatnio edytowane 2013-12-21 19:28:15 przez Kora --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Chciałam   zwrócić  Waszą  uwagę  na  mój  wątek   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Fajne te guziory, szkoda tylko że nie ma orientacyjnej ceny i skąd Ty ich tyle wzięłaś  ________________________________________________________ zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ | |
| Administrator
  |  | 
| Kora zapomniałam Ci odpisac na priva!! Sorry, zrobię to niebawem   A nie masz przypadkiem jakiś świecidełek bądź nitów do naszycia/nabicia na top?? ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Cena jest po prawej stronie (na picassa) - 5 zł za komplet ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Skąd   wzięłam?
 Z moich zakamarków. Mam sporo różnych skarbów,których nie moge dłużej trzymac na strychu a wyrzucic zal mi ogromnie... Wystawiam po kolei wszystko zostawiając sobie niewielkie ilości... Cena za zestaw 5,- zł ale podlega negocjacjom jeśli trzeba   Su nie wiem na 100% nie dotarłam jeszcze wszędzie ale cekinów chyba nie ma czy rozwalone sznury szklanych korali i koralików o róznych kształtach interesowałyby Ciebie? Moge zrobic zdjęcia ale teraz będą kiepskiej jakości W guzikach są 3 arkusiki Jablonexa - 'brylanty' o średnicy 8 mm ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Jakbyś mogła zrobić foto to byłbym wdzięczna. Może tego szukam?   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Postaram  sie  w ciągu  dnia   wstawić  te  fotki   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| a nie spostrzegłam tej ceny, w każdym razie mam juz jasność w temacie   ________________________________________________________ zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Trudno  mi  się  fotografowało  te  błyskotki...
 Kiedy zajrzałam do nich to uświadomiłam sobie,że mnóstwo tych najmniejszych wyrzuciłam zupełnie... do śmieci. Zostało na dzień dzisiejszy to co na zdjęciach. ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook