Administrator
|
|
Za ile te srebrne koraliki?? Ciekawie wyglądaja, wzięłabym je ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
No widzisz Su jaki ze mnie fotograf
One są złote i są razem z perełkami o takim samym kształcie. Oddam całe za 5 zł + przesyłka chcesz tak? Jeśli nie, to zaproponuj mi co możesz dać ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
A to wezmę nawet jeśli są złote. Może kiedyś się przydadzą
Biorę za piątaka + przesyłka ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Stara Gwardia
|
|
Kora nadal sprzedajesz? Bo ja bym coś wybrała ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Ok... poproszę adres i już wysyłam
Tak Stefa , nadal wyprzedaję. Jestem w trakcie robienia albumów z poszczególnych asortymentów by ułatwić sobie i przeglądającym moją ofertę. Tak jak z guzikami będzie to chyba czytelne,prawda? Na razie stoję na Tęczowym straganie i na zakamarek.eu Mam niewiele czasu by przejrzeć wszystko i upłynnić. Potem będzie ognisko czego chciałabym uniknąć ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jeju ładuj na picasse -bo o wiele bardziej jest to czytelne
Masz tkaniny bawełniane i tasiemki? Się nnakręciłam ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
|
|
O super pomysł z Picassą!! Poprosimy o link tutaj ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Jak tylko będę gotowa wstawię linki.
Albumy będę uzupełniała i uaktualniała w miarę regularnie... Sutarze,tasiemki już spotkałam ale odkładam je bo jest ich niewiele a muszę ruszyć tkaniny w pierwszej kolejności no i kontynuować włoczki,koronki,apaszki ... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No to czekamy a nasze portfele ogarnia trwoga ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
|
|
No coś TY
Przecie u mnie jest kiermasz ... ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.