34 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super wykonanie!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetnie uszyta torebka bardzo fajny kolor
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I pomyślałaś nawet o kieszonce na długopis, podoba mi się ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Roksanitko fajne pomysły masz i bardzo estetyczne wykonanie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Paputki przesłodkie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo spodobały mi sie rolety-ładny materiał.
Portfel... sama chyba nie miałabym cierpliwości. Te papucie z kokardką już gdzieś widziałam i nawet myślałam żeby sobie takie uszyć, ale jakoś o nich zapomniałam. Fajnie sie prezentują ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie cudne papucie! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja zamawiam podobne ale czarwono zielone ze zlotym dzwoneczkiem na przodzie- takie jak w Kevinie mial elf ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Papucie są boskie aż się oczy śmieją do nich... torebka roksanitko to sama perfekcja. ![]() Nie,ja już mojej chyba nie uszyję ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
uszyjesz uszyjesz
tylko sie pochwal ![]() ________________________________________________________
|
34 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.