34 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow! Śliczna robota roksanitko ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nic dodać nic ująć wszystko piękne
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wprost przeurocze! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Yhhh aż mnie zatkało! Prześliczne papciuszki i sukienusia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
slodkie papucie z guziczkami, widac, ze bardzo starannie uszyte. A sukienka sliczna, dobra robota ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
szyliśmy dzisiaj ''rolety'' ale fotka jutro,bo już dzisiaj mi się nie chce ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Papcie słodkie,a sukieneczka przeurocza,aż nabrałam chęci na uszycie czegoś "malutkiego"!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jestem bardzo ciekawa jak wyszły rolety
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
nie lubię zasłon,więc wymyśliliśmy takie oto ''roletki''
mamy podwójny karnisz i na tych zasłonowych kijkach zawiesiliśmy cienkie szmatki,żeby tylko słońce w oko nie świeciło i było trochę chłodniej w pokoju zrobiłam tunele na górze i na dole,na dół daliśmy listewki,żeby było obciążenie,a że te kije nie są zamocowane na stałe to zamontowaliśmy do nich sznurki i można je zwijać jak żaluzje takie pomysłowe Dobromiry to wymyśliły hehe ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ładnie wyglądają w twoim ładnym pokoju ![]() ________________________________________________________
|
34 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.