34 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja jakos weny do szycia torebek nie mam, dlatego patrze na Twoje i podziwiam! ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a dzisiaj coś takiego ![]() i jeden z naszych 3 kocurków Scoobi ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, zaskakujące!! ale na prawdę super! jejku nawet nie wpadłabym na pomysł że można samemu uszyć portfel ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
to jeszcze jeden portfelik ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jakie te portfeliki ładne
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ale fajny kocur! Wygląda jak Kićka teściowej ![]() Portfelik... piękny! Matko ja ja podziwiam ludzi szyjących takie maleństwa!! Torebka tez fajna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O masz.... chyba "ukradnę" pomysła i też sprawię sobie takie cudeńko małe!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Roksanitko, patrzą na to co szyjesz doszłam do wniosku, że kot jest niezbędnym akcesorium krawieckim :P Mi się marzy kocur, ale dopiero kiedy uda nam się wyprowadzić. W wielu pracowniach krawieckich widziałam koty
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mrufko, to prawda ze kocurki lubią resztki materiału a nawet swiezo uszyte sukienki. Mój mi dzisiaj wpadł do pokoju i skoczył na łózko a tam sukienka do szycia. Nie mogłam mu pazurów wyciagnąc bo ma niepoobcinane, bo to dachowiec jest.
A Twoje portfeliczki podziwiam, uszyć coś tak małego i wykończyć to jeszcze lamówką to trzeba cierpliwosci i dokładności. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
dziś taka ________________________________________________________
|
34 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.