Świeżynek
![]() |
|
Nazywam się Magda, z zawodu nauczyciel, ale zawsze ciągnęło mnie do maszyny
![]() Oczywiście na poczatek ubranka dla lalek, potem dłuuugo nic ( no jakaś spódniczka cichaczem mniej lub bardziej udana) a teraz to już wpadłam ![]() Urodził mi się synek i zaczęłam szyć pielusie wielorazowe i inne akcesoria dla dzieci i mam ![]() Powolutku uczę się sztuki krawieckiej, choć wiele jeszcze przede mną i w tym celu postanowiłam się do Was dołączyć- by móc uczyć się od "umiejszych" i podczytywać wasze posciki ![]() Pozdawiam gorąco Madziula |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam. Życzę szybkich postepów ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Witam moją imienniczkę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj Sussanna - Madzia
![]() Oj to bardzo mi miło,że na bloga mego przywędrowałaś ![]() ![]() ![]() A ja podczytuję Twój blog ![]() Całość jest do prania ![]() ![]() ![]() Tz. jeśli pielusia jest kieszonka 9 wewnatrz wkład) lub AIO- czyli przyszyty wkład ![]() ![]() ![]() Oj oszczędność jest ogromniasta przy tych pieluszkach i nie trzeba ładować maluszka w toksyczne ( cis) jednorazówki ![]() Każdemu polecam wielorazóweczki ![]() ![]() ![]() ![]() A tak na marginesie- szyć umiesz przepiękne, więc na pewno sama sobie poradzisz- ja chętnie podzielę się wykrojami ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-30 09:48:41 przez Madziula --- |
|
Administrator
![]() |
|
O dziękuję Ci za wyjaśnienia ![]() ![]() Kurcze penie bym uszyła tylko, ze ja nie lubię... szyć maleństw. Lubię konkrety, duże ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Biegne się przywitac, witaj Magdo na forum!!! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witajcie !!!!!!!!!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witaj Madzieńko, piękne pieluszki.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam moją imienniczkę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Również witam Ciebie Madziu!!!Bardzo lubię szyć dla dzieci!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.