Stara Gwardia
![]() |
|
koleżanka poprosiła mnie żebym ponaszywała koraliki na jej suknie ślubną, suknia jest z koronki i chciała jej dodać blasku, może znacie jakieś stronki gdzie mogę kupić malutkie koraliki.
|
|
Administrator
![]() |
|
![]() |
|
dzięki susanko za podpowiedz. Znalazłam to czego szukałam tutaj http://www.e-pasmanteria.pl/cekiny_6mm_kol009-1330.html moze się komuś przyda.
|
|
Administrator
![]() |
|
Vanessa takie cekinki kupisz w zwykłej pasmanterii, nie wiem czy opłaca się kupować w necie i płacić za przesyłkę. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
niestety nie kupię w pasmanterii, bo w jedynej do której mam dostęp nie ma żadnych koralików, poza tym nie mam sie co martwić przesyłką, bo to nie ja płace tylko właścicielka sukienki na której owe koraliki będą przyszyte
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Eee to można nakupić koralików i cekinów i się nie przejmować kosztami ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.