80 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Administrator
![]() |
|
Kurcze szkoda, że nie widziałam tego wpisu wcześniej ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O sorki też przegapiłam wysyłkę. Mimo to życzę Jej Wszystkiego naj...
|
|
Stara Gwardia
|
|
Posłałam priorytetem ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo dziękuje za kartki i za dobre chęci.
![]() Najpierw zaskoczenie a potem radość w oczach - bezcenne Dzisiaj nastolatki życzenia składają na fb ewentualnie SMS-em, nie znają tego dreszczyku gdy znajdzie się list w skrzynce, otwiera kopertę .... jeszcze raz dziękuję ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Madziala z tymi kartkami to super pomysł szkoda że tak późno przeczytałam ja pamiętam kiedy się dostawało w standarcie kartę na urodzinki lub imieninki a wczoraj wielki amant Omar Schariff miał urodzinki pełne 80 lat ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dora 10 kwiecien był wczoraj mimo tego wszystkiego naj.................
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Że też ja nie sprawdzam...
Dora - najlepsze życzenia!!! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I ode mnie, i ode mnie też wszystkiego najlepszego
![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Dora ode mnie także spóźnione ale szczere najserdeczniejsze życzenia urodzinowe ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Wszystkiego "NAJ NAJ", oby wszystkie pomysły spod igły były najlepsze!
![]() |
80 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.