Stara Gwardia
|
|
Na jednym z forum ,w którym uczestniczę od bardzo dawna (ogrodnicze bo to moja druga miłość po szyciu i dzierganiu)jest taki uroczy wątek .Forumowicze chwalą się datą urodzenia i składają sobie miłe życzenia .Może i tu taki by się sprawdził ?
Doczytałam ,ze Mrufka ma niedługo i ja A zacznę od siebie 27 czerwca. No to robimy listę urodzinową: STYCZEŃ: Juli- 6 stycznia jolka68 - 10 stycznia Anecia89 - 19 stycznia doska - 19 stycznia LUTY: ekada - 1 lutego Arthur - 12 lutego MARZEC: Aire - 21 marca KWIECIEŃ: Dora - 10 kwietnia princessmalpka - 21 kwietnia alexi0 - 23 kwietnia MonikaMagdalena - 24 kwietnia Fashionistka - 24 kwietnia Bellinda - 27 kwietnia MAJ: sallma - 8 maja Kora - 15 maja RafaCoralowa - 31 maja CZERWIEC: Mrufka - 23 czerwca gocha2606 - 26 czerwca Marzenka - 27 czerwca Trinny - 29 czerwca LIPIEC: Agaaffek - 4 lipca honia - 9 lipca SIERPIEŃ: monikowo - 12 sierpnia Jolcia - 23 sierpnia Magda- 24 sierpnia WRZESIEŃ: Vanessa- 1 września Roksanitka - 5 września Arkstianna - 16 września By Charczerka - 29 września PAŹDZIERNIK: Aurin - 4 października Czeremcha - 5 października Brummig - 11 października Beti - 12 października Diviana - 19 października Zibiasz - 24 października Dolores69 - 25 października Pajesia- 29 października LISTOPAD: Edyta30 - 3 listopada Xanti - 4 listopada na_wybiegu - 14 listopada GRUDZIEŃ: LudwikXVI- 5 grudnia piotrm210 - 26 grudnia Joan - 27 grudnia Helen - 28 grudnia Susanna - 28 grudnia --- Ostatnio edytowane 2022-06-01 09:35:48 przez Susanna --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Było,minęło ... 15 maja
Serdecznie dziękuję za życzenia U nas obchodzimy urodziny do 18-tki włącznie a potem? potem imprezujemy w imieniny. Taki zwyczaj od lat --- Ostatnio edytowane 2011-06-18 21:19:16 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ale tort jeszcze jeszcze zjadliwy? Koruniu z okazji byłych minionych to przecież nie tak dawno wszystkiego naj
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Kora zdrowia szczęścia pomyślności i na kawie dużo gości Marzenko myślę że fajnie, bo to miłe, ja mam 24 sierpnia ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
To ja chyba najbliżej Jestem córeczką tatusia, bo się w dzień ojca urodziłam Mocno spóźnione życzenia dla Kory
|
|
Administrator
|
|
Kora spóźnione ale szczere :-*
Moje: 28 grudzień. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Korenko, i ode mnie spelnienia marzen :*
to ja nie bede oryginalna, tez 28 grudzien ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Super!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Moje już były wieki temu - 21 marca (pierwszy dzień wiosny, juppi!) ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
|
|
starość to rdość
hehe 5 wrzesień ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.