Administrator
|
|
Zrobię jak będzie więcej forumków wpisanych bo teraz patrze kogo ostatniego wpisałam i szukam nowych postów (żeby się nie pogubić)
Taa i znowu będę na samym końcu :P ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Taa i znowu będę na samym końcu :P
e, tam, na końcu - najmłodsza = najpiękniejsza; jak w bajkach, najmłodsze zawsze najpiękniejsze a wszystkie pozostałe równie piękne |
|
Stara Gwardia
|
|
bidaku ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
widziałam 2 x 28 grudzień.... ja jestem 27 grudzień ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
e, tam, na końcu - najmłodsza = najpiękniejsza; jak w bajkach, najmłodsze zawsze najpiękniejsze
a wszystkie pozostałe równie piękne Otóż to - tak jest w bajkach a nie w realu Joan kolejny koziorożec ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Stara Gwardia
|
|
Ej tam od razu na końcu ale pomyśl inne już mają np 30 a ty nadal 29 .Moja Weronika z 4 grudnia i dzisiaj słuchałam pani minister od oświaty w sprawie szesciolatków i doszłam do wnoisku ,ze moje dziecko właśnie 10 lat temu rozpoczęło tą reformę inne dzieciaki już miały 7 a ona 6 jak szła do szkoły.Więc są plusy i minusy
|
|
Stara Gwardia
|
|
Otóż to - tak jest w bajkach a nie w realu
Joan kolejny koziorożec ale jeszcze: w Piśmie jest napisane: ostatni będą pierwszymi, a pierwsi... |
|
Administrator
|
|
Pajesiu nie wiem czy to się sprawdzi w przypadku urodzin, na które sami nie mamy wpływu ;D ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Dopisuję się do wątku - 8 maj 84'
|
|
Stara Gwardia
|
|
ja z 5 grudnia ________________________________________________________