Świeżynek
![]() |
|
witam wszystkich
to forum pomogło mi już wiele. w tym kierunku(krawiectwo itp) jestem laikiem. ale już się sporo dowiedziałem. jedni z meine freund robią łuki, inni ??pletą?? kolczugi i im to nawet ciekawie wychodzi, inni kują miecze ( długo by wymieniać ) a ja postanowiłem szyć dla nich różne rzeczy koszule suknie średniowieczne i etc. bo przecierz w samej kolczudze na miasto nie wyjdą. zajmuje się wszystkim co mnie zainteresuje zbudowałem przenośny zakłucacz fal radiowych, kusze w której trzeba podpiłowac cyngiel( ale strzela) zacząłem robi ukryte ostrza i strój asasyna, myśle szyc śreniowieczne ubrania. kto wie może się jakiś interes z tego wykluje |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam ![]() Moja przygoda z szyciem zaczęła sie właśnie od strojów średniowiecznych! ![]() ![]() ________________________________________________________
zapraszam na mój blog: http://ignacynka.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
witam serdecznie....
co Wy z tymi średniowiecznymi strojami robicie ??? Ktoś to kupuje? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
jest popyt koszule lnianą można za 150 zł sprzeda jak średniowieczny jest krój
|
|
Świeżynek
![]() |
|
i inne gadzety ze śreniowiecza
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Joan niedługo 601rocznica bitwy pod Grunwaldem więc umiejętność szycia takich strojów jest jak najbardziej na miejscu o tej porze roku!!!Mój synek już się przygotowuje też chciałam sobie coś uszyć....ale już pewnie nie zdążę.Miał to być strój wieśniaczki,ale synek się nie zgadza bo on ma być rycerzem a rycerz to przeważnie syn bogatych rodziców
...a tak pięknej sukni nie zdążę już uszyć! Gurux2 WITAJ mój syn będzie Twoim fanem!!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietny pomysł, tylko aby szyć takie stroje trzeba mieć na nie zbyt. Uwielbiam szyć rzeczy skomplikowane- większa satysfakcja. "Od zawsze" szyje stroje kiedy tylko jest na nie czas - od strojów karnawałowych dla dzieci począwszy po stroje dla dorosłych, lecz oczywiście w sezonie karnawału. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Jeśli mogłabym coś więcej dowiedzieć się na ten temat chętnie przeczytam --- Ostatnio edytowane 2011-06-28 20:11:20 przez jolka68 --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witamy ![]() poprosimy o jakies prace ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja myślę, ze tak jak na ręcznie kute miecze i zbroje jest bardzo duży zbyt tak i na takie stroje będzie! Świetny pomysł dla osoby, która się tym interesuje i która to lubi ![]() A tak w ogóle to witam na forum ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.