23 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 >
Stały Bywalec
![]() |
|
A to lubie najbardziej: eleganckie sukienki o troche sportowym charakterze ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
2. zdjęcie - fajnie tak sobie poleżeć
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka ciekawa, na pewno fajnie się nosi (ale znów zapomniałaś odwrócić fotek a lepiej by się oglądało te panią w pionie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tak sobie przeglądam, a tu pomaranczowa sukienka SUUUPER. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka bardzo mi sie podoba!Na pewno niesamowicie wygodna jest!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mała czarna sportowa sukienka jest fantastyczna
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Fantastyczna ta mała-czarna sportowa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie ma rzeczy z ktþrej byłabym w pełni zadowolona - zawsze jest cos... Zawsze jest jakis mankament, mankamencik. Czasem wiem o nim tylko ja. Ta sukienka tez go ma . podczas wyrównywania dołu odpruwałam aksamitke, potem przyszywałam ponownie i dół sie tak jakos rozflaczył...Moze zelazkiem parowym da sie to ajkos przyklepać - bede próbowac. Pokazuje ja jednak bo oprócz tego jestem z niej zadowolona...Kiedy bedzie dane mi uszyc cos z czego ede zadowolona w 100%?Wiecej o szyciu sukienki pisze na moim zakurzonym blogu ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cudna sukienka. I kolor, i fason, i wszystko! ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na mój szyciowy blog:
http://kreaturka-mody.blogspot.com/ http://www.facebook.com/KreaturkaMody |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzieńks ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
23 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.