23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna sukienka a zmartwieniom powiedz dość. Przy drugim porodzie byłam już dużo mądrzejsza i jak się zaczęło to zamiast gnać do szpitala spokojnie zaczęłam się szykować i pojechałam dopiero jak bóle były nie do zniesienia... i to było genialne posunięcie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
och Cantaro, śliczna sukienka...
życzę szczęśliwego rozwiązania ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Sukienka przecudna, delikatna i klasyczna. Jakbym chodziła na 'takie' imprezy to bez wahania bym ją założyła ![]() ________________________________________________________
Moje skromne progi http://tutinella.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna sukienka. Będzie dobrze. ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna sukienka
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie ![]() ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna sukienka Ci wyszła Cantaro.
Przyłączam się do życzen, szczęsliwego rozwiazania! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cantaro śliczna sukienka i przyłączam się do życzeń będzie jak zwykle czyli dobrze czekam także na fotki ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna sukienka, a spódniczka pluszowa świetna, bo ta tkanina tak ekskluzywnie wygląda. Też trzymam kciuki za pomyślne i szybkie rozwiązanie. Swoją droga to te miłośniczki szycia to tak już chyba mają, ja śmiałam się że mają mi wyciąć dziurę, bo w owym czasie szyłam na maszynie łucznik umieszczonej w stoliku i pod koniec mi brzuch zawadzał, ale w piątek do 22;00 siedziałam przy maszynie a o 3;40 musiałam się szykować na szpital, za godzinę już byłam po wszystkim ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hahah Madziu a wiec przyzwyczaiłaś córę do stuków maszyny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.