23 strony: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi sie ta spodniczka podoba, fajny fason i, oczywiscie, swietne wykonanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wspaniała spódniczka oglądałam ją już na blogu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziekuję za życzenia-przydadzą się ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cantaro piękny kolor spódniczki i uszycie fachowe!Muszę Ci napisać,że ja też Michałka oswajałam z maszyną przez całe 9 miesięcy.....niestety jak juz na świecie się pojawił nie lubił dzwięku maszyny,ale pocieszę Cię że za to teraz chce żeby mama szyła dużo w szczególności dla niego....Czekam na pierwsze zdjęcia Tymka!!!!Życzę dużo zdrowia dla Was i samych pięknych,wspólnych chwil!!!!
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziekuję Trinny ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Centaro ode mnie także życzenie szybkiego i bezbolesnego rozwiązania i 10 pkt do Tymka ![]() Czekam na wieści z frontu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję Suzanno ![]() ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ja się nie dziwię. Jak myślę o dzieciach to też ta jedna myśl mąci spokój duszy...
Sukienkę już chwaliłam, jest przepiękna i bardzo, ale to bardzo szykowna! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sliczna sukienka, idealnie dobrane kolory ![]() I ja zycze Ci rychlego rozwiazania i zdrowego malenstwa! Oby poczucie niepewnosci szybko Cie opuscilo, a zastapilo je szczescie! ________________________________________________________
|
23 strony: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.