23 strony: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna suknia. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Suknia ślubna przepiękna ,taka zwiewna i delikatna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wow ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Suknia piękna,,, bardzo ładnie upiełaś ten jeden bok tam gdzie materiał układa sie jak woda. Naprawdę jesteś zdolniacha.Jak tam Tymek? , śpi gdy mama siedzi przy maszynie?
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ciężko stwierdzić czy Tymon lubi jak mam szyje. Staram się sporo szyć żeby oswajać go z tymi dzwiekami. Myslę że bedzie energicznym dzieckiem bo nawet teraz kiedy już właściwie końcówka - do rozwiązania zostało kilka często i bardzo sie wierci ale noc śpi i pozwala mi sie też wysypiać. Dzisiaj pokaże Wam spódniczkę która razem z Tymonem uszyliśmy wczoraj ![]() ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Piękna!! Kolor i fason super ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna spódniczka
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna i pomysłowa. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie też bardzo się podoba.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szycie takiego pluszu to wyższa szkoła jazdy - spódnica wyszła Ci pięknie ![]() ________________________________________________________
|
23 strony: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.