23 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
WOW!!!!!Teraz to pojechałaś Cantaro!!!!!!!!SUPER!!!!Coś dla mnie!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna mała czarna sukienka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj magicznie sie tutaj robi ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przejrzalam caly watek i jestem zachwycona, sukienki sliczne! A ta mala czarna, mmmm, jak sie naucze szyc, to sobie cosik podobnego sprawie ![]() A uszylas juz cos dla Tymka? ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dla Tymka jeszcze nic... ![]() ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne te Twoje dzieła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Można nawet dla malucha poszyć pościel, osłonki na łóżeczko, śpiworki, organizery (takie maty z kieszeniami) do powieszenia na łóżeczko; kocyki i pościel do wózka. Wszystko to w sklepach jest bardzo kosztowne. Oba moje noworodki wyposażyłam w ten sposób.
Dla siebie szyłam koszule do karmienia, takie z flanelki, w których łaziłam po domu. Plus sporo szycia w pokoju malucha: zasłonki, narzutki, poduszki i maskotki ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-18 17:44:42 przez brummig --- ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj CANTARO... jakie to piękne... i w moim kolorze, i zaszewki i zamek... jak tylko się nauczę to małą czarną "własnoręczną" muszę mieć ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-19 00:25:59 przez MonikaB --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki dziewczyny ![]() ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Przedstawiam Wam dzisiaj sportową sukienkę jaką uszyłam na konkurs Łucznika. O kulisach jej powstania piszę na www.cantara.pl ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
23 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.