23 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Administrator
![]() |
|
Tymek - piękne imię. Gratuluję chłopczyka, sama jestem go ciekawa, mam nadzieję, że gdy urodzisz to nam go pokażesz ![]() A sukienka wyszła pięknie! Fason intrygujący ale też bałam się, że mogłabym w niej wyglądać jak kobieta w ciąży. W sumie to wolę bardziej dopasowane fasony ale na Tobie w obecnym stanie musiała leżeć wyśmienicie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
OO!! No śliczna sukienka!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witam wieczorową porą wszystkich maniaków szycia. Chcę Wam dzisiaj zaprezentować skończoną dzisiaj przeze mnie sukienkę. Taka mała czarna w stylu punk... ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-07 10:40:23 przez cantara --- ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Taki punk - oberkapitan ![]() I fioletowa sukienka też bardzo mi się podoba. Swoją drogą - ty już "na ostatnich nogach" i jeszcze chce ci się szyć? Podziwiam! Ania --- Ostatnio edytowane 2011-09-06 20:27:57 przez czeremcha --- ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To nałóg czeremcho - nie mogę przestać, naprawde ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękny dekolt i w ogóle sukienka ma w sobie to coś. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cantara, Cantara, ta fioletowa ciązowa z Burdy - super! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Straszliwie podoba mi się ta sukienka, taką prostą, czarna kreację (ale z pazurem) powinnam mieć a nie mam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ale z łatwoscią mozesz mieć - mamy to szczescie ze mozemy własnymi rekami wszystko wyczarować ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Otóż to ![]() ________________________________________________________
23 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.