23 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
|
|
Piękny kolor piękny fason bardzo mi się podoba
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ach jej...jakie piękne "meteczki"masz cantaro.ładnie wykańczasz przy zameczku sukienka bardzo starannie odszyta jednak fason jest stanowczo za grzeczny no ale z tymi szpilkami
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Metka faktycznie fajna
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Już wczoraj chwaliłam na blogu ale ze nachwalić się nie mogę wiec napisze i tutaj: genialnie Ci ta sukienka wyszła!! Naprawdę sam urok. Strasznie podoba mi się kołnierzyk. No i metka super (też takie zamówiłam dla siebie). ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super..... Niezmiennie pozostaje Twoją fanką....
Pytanie techniczne, żeby nie przesłodzić ![]() Ale sukienusia super, chyba się "zainspiruję" jeśli pozwolisz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Hej ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratuluję publikacji w Burdzie ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
oo to już dzisiaj wyszła!myślałam że jutro będzie. Muszę meża poprosić żeby mi kupił ![]() ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna ta pomarańczowa sukienka!
Kołnierzyk super, taki niby grzeczny a jednak ma w sobie to "coś". Też chcę taką ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wykrój jest bardzo prosty: przedłużyłam dopasowaną bluzkę, rękaw koszulowy zmarszczony w główce i przy mankiecie. No i kołnierzyk. Joasia bierz sie do szycia ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
23 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.