18 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
|
|
Świetne uszytki! Podusia przytulaśna! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
Z własnego, krótkiego doświadczenia wiem, że właśnie za takie małe rzeczy najtrudniej się zabrać
Fajne są ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Poducha z owieczką wymiata!
|
|
Stały Bywalec
|
|
Ech, ambicja i brak doświadczenia
Kapelusz dwustronny. Nigdy nie szyłem takiego kapelusza, właściwie żadnego kapelusza..., więc wymiar zebrany nawet z własnej głowy dał efekt... za płytkiego kapelusza. Następnym razem będzie lepiej Ale jakieś doświadczenie już jest. Przepraszam za jakość zdjęć --- Ostatnio edytowane 2012-03-29 15:22:13 przez g0liath --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
jeszcze 3 zdjęcia. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Powiem ci, że dla mnie kapelusz jest chyba najmniej wdzięczną częścią garderoby do uszycia... Tak trudno go dopasować... Głowa jest jaka jest i nie ma mowy o tym, że tu się coś upcha a tam naciągnie... Ale zebrane doświadczenie się liczy! Na pewno, na pewno następny będzie perfekt!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
|
|
Fajny kapelusik! Kojarzy mi się z wędkarzami :] Pomysłowo uszyty, brawo! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stały Bywalec
|
|
Trzy nowe projekty
Projekt 1: Uchwyt na pasek do przytwierdzania różnych rzeczy. Prosty mechanizm, na dwa rodzaje pasów: 35mm i 50mm (specjalnie przeszyte szlówki) ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Projkt 2: Mały panel udowy PALS. Do przenosznenia na udzie mniejszych akcesoriów (np ładownic, małej apteczki) w systemie MOLLE 1" ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Projekt 3 (jeszcze nie do końca zszyty, całość poza sciągaczem połączona poglądowo szpilkami): "Worek na odzysk". Takie coś używają żołnierze do wrzucania pustych magazynków. Ja raczej miałem zamiar zrobić coś takiego do zbierania ziół. Góra będzie zamykana sciągaczem na jakimś poliestrze rip-stop (jak w plecakach turystycznych), bół z siatki konstrukcyjnej, by zioła oddychały podczas przenoszenia, a nie kisiły się.
Całość od środka usztywniona przeszytymi taśmami parcianymi, żeby trzymała kształt. Z tyłu panel, do którego przyszyty będzie worek. Panel można łączyć z zawieszeniem z projektu 1. --- Ostatnio edytowane 2012-04-04 00:51:02 przez g0liath --- ________________________________________________________
|
18 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.