18 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
kolega też a Poznania, jak miło wiedzieć, że to nie tylko ja jestem takim odszczepieńcem.
może jak wrócę z tułaczki to razem uszyjemy jakiś amatorski projekcik ![]() Pozdrawiam serdezcnie i dzięki za miłe słowo. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No, no. Świetna torba. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No piękna torba ![]() swoją drogą, drogie panie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nawet fajniejsza niż te kupne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Brawo
To już drugi facet, który torbę uszył i mnie też chodzi torba po głowie ![]() Edit:ale jeszcze nie jestem gotowy ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-19 21:41:03 przez Fred --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koniecznie trzeba się spotkać i zawiązać poznański konglomerat szwalniczy ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
We dwóch to już żagle możecie szyć
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fred, zawsze możesz do Poznania podskoczyć na integrację. We trzech to namiot cyrkowy uszyjemy ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja ostatnio się rozkręcam w szyciu torebek. Zachęcon aprzez koleżankę( bo przecież dam rade ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak będę w kraju to wezmę to pod uwagę. A tak serio to chętnie bym się umówił na jakieś podglądanie kogoś szyjącego. Przyjmę każde wyzwanie z limitem 100 kilometrów od Reykjaviku.
|
18 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.