Świeżynek
![]() |
|
Witam,
Mam pytanie : czy ktoś z Was zamawiał kiedyś materiały takie jak te na zdjęciu? Chodzi mi o szary melanż. Mam też drugie pytanie - gdzie znajdę wszywane litery? Takie jak tutaj : http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10901&storeId=11203&langId=-1&categoryId=12215&parentCategoryId=12837&topCategoryId=12202&productId=820202 Czy ktoś z Was ma namiary na jakąś dobrą hurtownię? --- Ostatnio edytowane 2011-07-26 11:00:25 przez notjustshop --- |
|
Administrator
![]() |
|
Odpowiem na pierwszą część pytania - materiał szary melanż (nie za gruba dzianina), kupiłam w sklepie stacjonarnym w Łaziskach Górnych. Nie wiem czy były też inne kolory a'la melanż ale mi zależało na szarym.
Co do liter to nie wiem... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
W załączniku jest ta tkanina, pierwsza z lewej ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
a masz może jakieś namiary na ten sklep?
--- Ostatnio edytowane 2011-07-26 11:25:07 przez notjustshop --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
nie zauważyłam załącznika - dzięki
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Oczywiście:
OKOŃ W.B. SKLEP TEKSTYLNY SC BARLICKIEGO 3 43-170 ŁAZISKA GÓRNE , ŚLĄSKIE Telefon : 0322241783 ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.