23 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 >
Świeżynek
![]() |
|
W internecie można zanaleźć wszystko, a że nie samym szyciem żyje człowiek to ja szukałam ostatnio biżuterii, lubię taką bizuterię artystyczną a nie taką zwyczajną, a to ciężko w sklepach stacjonarnych znaleźć, bo ludzie to takie sztampowe wzory raczej wybierają. No i tak szukając trafiłam na fantastyczna kolekcję https://luena.pl/default/kolekcje.html, z której od razu wybrałam dla mamy na urodziny kolczyki, a teraz waham się, czy sobie nie kupić bransoletki jeszcze. Jak widac można zrobić cos oryginalnego i to nie za miliony.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oprócz tego że spam to jeszcze badziew w wygórowanej cenie.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
czasem jednak można znależć coś fajnego..ale fakt zgadzam się jak wyżej że duzo badziewia jest..
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziewczyny a ja chciałam się z Wami podzielić moim odkryciem. Mianowicie w marcu tego roku Łucznik dodał na swoim fb link do rabatu na ich stronie. Pisali, że będzie aktywny dwa dni a chyba ktoś sie u nich pomylił, bo data aktywności tego rabatu jest ustawiona na marzec ale 2019 roku
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kopalnia wiedzy i kopalnia pomysłów na prezenty, jak polecam zajrzeć tutaj https://www.kuferart.pl/ --> sklep vintage mnóstwo prezentów dla mamy, siostry, dziewczyny. Polecam
--- Ostatnio edytowane 2018-07-04 08:51:32 przez Pan_konrad --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba nikt tych prezentów nie kupuje, dlatego takie mnóstwo. Wydaje mi się że hasło "reklama dźwignią handlu jest" pomału traci swoją siłę. To już nie te czasy.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Fajny artykuł opisujący jak wynalezienie i praktyczne zastosowanie maszyny do szycia wpłynęło na proces produkcji ubrań. Oprócz tego kilka ciekawostek z historii krawiectwa
![]() --- Ostatnio edytowane 2018-11-16 09:23:50 przez Bartlomiej --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
W internecie jest chyba wszytko
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mrsthread, podejrzewam że chyba masz nawyk spamowania. Było już o biurze rachunkowym, o grzejniku ewentualnie piecu gazowym, o ikonie mody, teraz doszło o depilacji laserowej. Pozdrawiam.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Może szuka tematu
![]() |
23 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.