Stały Bywalec
![]() |
|
![]() a ja dalej nie rozumiem obserwuje wątek z zainteresowaniem, bo bez problemu radzę sobie z obszyciami bez rękawków, ale rękawki z obszyciem to dla mnie zagadka ![]() robiłam sukienkę z takimi "pół" rękawkami... chciałam wszyć podszewkę, ale taką uproszczoną, kończącą się na ramionach (właśnie tak jak to ma być z tym obszyciem)... no i musiałam ułatwić sobie sprawę, bo kompletnie nie wiedziałam jak to ugryźć. Podszewka "trzyma się" tylko na dekolcie (podkroju dekoltu) i na zamku (zamek jest z tyłu), pachy podszewki wykończyłam pliską ze skosu. Nie jest źle, ale miało być lepiej... ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanno BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!CZUJE SIĘ WYRÓŻNIONA!!!!!Zaszczyciłaś mnie!!!!Ach jak się cieszę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Trinny gratuluję i bardzo dziękuję za pomoc - udało się
![]() ![]() jak najbardziej tytul zasluzony ![]() Ale odszycia pach juz nie stebnuje bo chce jeszcze dzisiaj skonczyc. Teraz tylko trzymać kciuki żeby modelka weszła w bluzkę i żeby wszystko pasowało! |
|
Stara Gwardia
|
|
Trinny gratuluję tytułu,wielką sztuką jest dobre wytłumaczenie o co chodzi, tobie się to udaje znakomicie
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
A oto i rzeczona bluzeczka. Dzięki jeszcze raz Trinny!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bluzeczka jest!!!Modelka zadowolona!!!Tobie też GRATULUJĘ Sallmo SAMODZIELNIE ODSZYŁAŚ DEKOLT I PACHY SPOSOBEM KONFEKCYJNYM!!!!Trudne ale Tobie się już udało!!!!Mam nadzieję,że polubisz ten sposób!!!Pozdrawiam!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.