30 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Super spodeneczki i wyglądają na cieplusie. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Zosia napewno zachwycona ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wczoraj,(a właściwie dzisiaj ![]() ![]() Wykrój oczywiście papavero... ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-08 09:15:41 przez MonikaB --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Monia, fajna ta sukienka. Sama sie przymierzam do jej uszycia- ale oczywiscie swoją zweze dolem. Tak sobie mysle, ze jeszcze lepiej by wygladala, gdybys wszyla lamowki w cięcia. Byłyby bardziej widoczne.
Szylam niedawno taka sukienke z Burdy, ktora miala duzo fajnych cięc, ale ze zrobilam ja z jednego koloru i bez lamowek, to wcale sie nie odznaczają! Aha, bylam na blogu. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Moniko chwaliłam sukienkę już na blogu - naprawdę kawał dobrej roboty a krój udany ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przyznam, że nie przepadam za sukienkami na chłodniejszą porę, pod które trzeba coś podkładać, ale jak patrzę na Twoją to zaczynam się poważnie zastanawiać czy się nie przełamać, bo bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bym taką od razu założyła z biała bluzką super wykrój bardzo mi sie podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też już skomentowałam na blogu i podziwiam poświęcenie szycia do późnych godzin bo sama o 22 po pracy to już się wyłączam z życia. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hehehe... dla mnie to naprawdę normalna pora ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka bardzo mi sie podoba! ________________________________________________________
|
30 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.