Administrator
|
|
Można powiedzieć, że spódniczkę uszyłam na Dzień Kobiet Jakoś tak wyszło. W sklepie zauroczył mnie kolor materiału, od razu człowiekowi weselej i tak jakoś wiosennie. Kokarda na agrafce, wykrój oczywiście z Burdy. Dół do poprawy, chyba obszyję lamówką pod kolor materiału. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna spódniczka , faktycznie na wiosnę, może jak ją będziesz nosić wiosna szybciej przyjdzie , bo jak narazie to u nas pada śnieg niestety. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
|
|
Bardzo fajna spódniczka, akurat na wiosnę, która jakoś nie może do nas dotrzeć. Ja ostatnio miałem urodzaj na bluzeczki, i to co mi się udało uwiecznić na fotkach, też uważam , że takie bluzki powinny przybliżyć wiosnę.....
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sus - ładniutki ten tulipan
Obyś odczarowała nim wiosnę.... |
|
Administrator
|
|
No u nas dziś -13 wiec założyłam jeansy do pracy... Spódniczka poczeka a poza tym ten dół nie daje mi spać po nocach
Boże niech już będzie ciepło!! Wojtku najbardziej podoba mi się bluzka nr 2 Widzę, że dużo z satyny szyjesz ciuszków ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Stara Gwardia
|
|
Te tulipankowe spódniczki są prześliczne, krój jest świetny, muszę sobie też taką uszyć. Jak dobrze pamiętam Sus to już Twoja druga? Tamta była też prześliczna
|
|
Administrator
|
|
Tak monko to już drugi tulipanek ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
|
|
Śliczny "kwiatuszek", a co z tym dołem bo nie wiem o co chodzi? źle się układa czy jak?
|
|
Stały Bywalec
|
|
Piękniusi tulipanek i kolor uroczy Wiosna tuz za rogiem chyba
|
|
Administrator
|
|
Niestety źle się układa bo on nie jest na prosto tylko z przodu lekko po łuku. Na zdjęciu tego nie widać ale nie podoba mi się jak się układa :/ ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.