Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wspominając dawne czasy, składam tą drogą wszystkim sympatycznym Paniom, udzielającym się na naszym Forum, serdeczne życzenia szycia wspaniałych kreacji. I jak to bywało w PRL-u piękny gożdzik, rajstop ze względów logistycznych nie mam możliwości ofiarować.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję
![]() Rozbawiłeś mnie z samego rana ![]() Zwłaszcza za to dziękuję ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki Wojtku za pamięć i piękne gwoździki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki Wojtku za życzenia. Goździki to piękne i cudnie pachnące kwiaty- zapachniało mi dookoła i jest miło. Żal mi trochę tych rajstop elastycznych bo bym nieco zaoszczędziła ale jakoś to przeżyję,może mąż dołączy do goździka? Ja przez lata pracowałam w szkole, potem w przedszkolu więc w Dniu Kobiet poza kwiatami dostawałam również czekolady, bombonierki i własnoręcznie wykonane laurki-te ostatnie cały czas przechowuję i często do nich wracam-zawsze mnie wzruszają.Ile tam było wyznań miłości?
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No to kilka laurek od moich dzieci,z okazji naszego Święta.Pierwsze dzieło to mój "wierny" portret pędzla mojego sześcioletniego wówczas syna.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oczywiście ostatnie zdjęcie to ja, coś mi się pokręciło przy wgrywaniu, jeszcze słabo mi to wychodzi. Sorry. Ale ładna jestem co?
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Dzięki Wojtku za życzonka
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dona piękne laurki a jakie fantastyczne życzenia ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Laurki są urocze...
![]() Portret interesujący - trudno sobie wyobrazić (znając dziecięcą inwencję) jak możesz wyglądać ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję za życzenia, miło gdy wśród samych kobiet jest chociaż jeden pan, który o nas pamięta. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.