Świeżynek
![]() |
|
Zapraszam do odwiedzenia strony Budnik Atelier, a konkretniej do naszego sklepu. Zwłaszcza w działach WYSPRZEDAŻ / SALE można trafić na ciekawe produkty: taśmy ozdobne, tasiemki, materiały, chwosty oraz gotowe poduszki lub poszewki, nakrycia stołu, narzuty, karnisze.
Jeszcze we wrześniu planujemy wyprzedaż w siedzibie firmy: Budnik Atelier ul.Tokarska 11 a 81-169 Gdynia SKLEP tel. 509379966 W atrakcyjnych cenach będą resztki materiałów, końcówki kolekcji, pasmanteria - wszystko najwyższej jakości na Twoją kieszeń. O szczegółach powiadomię kiedy zdecydujemy się na konkretny termin. Można nas spotkać na allegro, ale główną sprzedaż prowadzimy poprzez naszą stronę www. Serdecznie zapraszamy! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzień dobry!
Wizyta w Państwa sklepie internetowym była dla mnie niezmiernie pouczającym i ciekawym doświadczeniem. ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-23 19:07:53 przez brummig --- ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a ceny
powalajace ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystko ładne ale nie na moją kieszeń
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o mamoooo... popatrzeć można ![]() jak dla mnie, tylko popatrzeć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ale te ceny to może za całą belkę? 500 zł to chyba nie za 1m ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Nasz sklep sprzedaje tkaniny na mb, więc cena dotyczy mb. Polecam działy WYPRZEDAŻ / SALE, tam znajdą panie tańsze materiały. Staramy się uzupełniać te działy o kolejne tkaniny, wyroby pasmanteryjny itp.
Pozdrawiam, Aleksandra Adamczyk |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.