18 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Gorset jest niesamowity!
A co to za tkanina? ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ciężko mi powiedzieć dokładnie, gdyż nie spojrzałam na metkę. wg mojej mamy to jakaś 'lama'???
strasznie się strzępi i w sumie tylko dzięki fizelinie nie załamałam sie podczas szycia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No prosze, a na zdjeciu wyglada tak solidnie, jak zbroja ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dzieła sztuki.
Srebrny... aż brak słów. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niesamowity, taki dosłownie prawdziwy gorset z epoki, ta tkanina i całość jest boska! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
O, nie wiedziałam, ze Snow tu jest
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam Cię moja droga!!
dzięki ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jeny jaki on cudowny!!! ta linia, ten kształt i ten materiał - zachwycające i takie kobiece! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i kolejne dzielo sztuki! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wspaniały! Taki wyrafinowany ![]() I w ogóle jak widzę to wcięcie w talli to po prostu zazdrość mnie zżera ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
18 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.