Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Co było, to było
gorsety, z których jestem dumna są w mojej galerii W tym wątku pojawi się to, co nowe ![]() a na pierwszy ogień idzie czarny satynowy gorset 'plus size' wielkie wyzwanie - szyłam wyłącznie wg podanych wymiarów, wszelakie szczegóły ustalałam mailowo, jednak opłaciło się. dziś wysłałam gorset do klientki-czekam na wieści ... i obgryzam paznokcie ze strachu :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nooo podziwiam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
bardzo strasznie dziękuję
mam nadzieję, że wkrótce pojawi się więcej nowości - głowa mi pęka od pomysłów, jednak czasu trochę mało ![]() gdyby doba była dłuższa... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
SnowBlack , jeśli można zapytać - gdzie zdobywasz zapięcia do gorsetów BUSK - jak się nie mylę? Muszę powiedzieć ,że gorsety rewelacja. Popracowałabym tylko nad lamówką wykańczającą gorsety - mam wrażenie , że może być zbyt "luźno" puszczana i skos lekko się skręca. Pozdrawiam
--- Ostatnio edytowane 2011-09-22 23:30:58 przez jolka68 --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dzięki za radę!
zazwyczaj podszywam ręcznie i wygląda to dużo lepiej tym razem chciałam , żeby było najmocniej jak się da (z racji rozmiaru) i to mój debiut w wszywaniu maszyną... po założeniu układa się dobrze buski widziałam ostatnio na allegro, ten użytkownik sprzedaje też docięte fiszbiny. jednak po sprawdzeniu buski są stosunkowo miękkie dużo lepsze na venacavadesign.co.uk --- Ostatnio edytowane 2011-09-23 06:41:24 przez SnowBlack --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Piękna robota, myślę, że klientka będzie zachwycona :]
Podziwiam staranność wykonania i dbalość o detale. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tez jestem pełna podziwu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
elegancko ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna praca ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
to zdradź chociaż jeden, bo jeśli nie podszywam ręcznie, to zawsze w którymś miejscu mi się nie podoba... ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.