18 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdolna z Ciebie dziewczyna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajnie to wygląda.
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jestem pod wrażeniem ![]() Ja ostatnio jestem zmuszona do noszenia gorsetu ale takiego bardziej leczniczego ze względu na oberwane mięśnie brzucha po ciąży ![]() ![]() chodziłam i go naciągałam w dół i jeszcze zaczął się ten gorset w pasie w fiszbinach załamywać ![]() Jak myślisz? ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A to zależy jaki gorset nosisz, pewnie te lecznicze mają jakiś inny krój, jednak wydaje mi się, że żaden gorset nie powinien obcierać skóry ani zjeżdzać czy się przesuwać...
jeśli masz szerokie biodra powinien być wyprofilowany tak, żeby je ładnie otulał. Biodra to skarb a nie przekleństwo! ![]() jeśli ociera Ci ciało spróbuj balsamów i koniecznie zakładaj bardzo obcisłą bawełnianą koszulkę pod gorset... Tyle z mojej strony pozdrawiam! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj prawda zdolna z Ciebie "bestyjka" tylko pozazdrościć. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
czasem się zdarza ![]() Snow Black sukienka wywarła na mnie ogromne wrażenie! Sama nie "tykam" się takich rzeczy ale nie powiem - chciałabym mieć taką w swojejs zafie. Ile tu pracy - nawet tego sobie nie wyobrażam... Ale efekt końcowy jest powalający! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
NAJNOWSZE SZALEŃSTWO!!!!Piękna sukienka!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo dziękuję raz jeszcze za przemiłe słowa!!
TO mnie bardzo pozytywnie nastraja do dalszej pracy Oto najnowszy zupełnie 'nieszalony' long line z matowej bawełny Średnio to ma mnie leży, gdyż wymiary moje i osoby, dla której jest przeznaczony nie za bardzo się pokrywają :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wow ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Masz niesamowity talent, albo ja się starzeję (wolę to pierwsze ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
18 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.